Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήριο του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου

19 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Ο συνδυασμός μας στην Π.Ε. Γρεβενών αγκαλιάστηκε από την πλειονότητα των πολιτών, οι οποίοι μας έδωσαν το υψηλότερο ποσοστό στη Δυτική Μακεδονία.

Καλώ όλους τους πολίτες των Γρεβενών, της Δεσκάτης και όλων των χωριών μας, την ερχόμενη Κυριακή, να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον τόπο μας και όλους τους πολίτες χωρίς αποκλίσεις και διαχωρισμούς.

Οι επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας, γι’ αυτό σας ζητώ να υπερψηφίσετε και πάλι την πρόταση σύνθεσης, ευθύνης και ανάπτυξης της «Συμμαχίας των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Σας ζητώ να «συμμαχήσουμε» γιατί ο τόπος μας αξίζει και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2014 at 21:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply