Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η νέα φήμη που συγκλονίζει την Αμερική: Ο Oμπάμα έχει ερωτική σχέση με την κόρη του Κένεντι!!!

18 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

OBAMAΣε κατάσταση νευρικής κρίσης φέρεται να είναι η Μισέλ Ομπάμα και οι σύμβουλοι του αμερικανού προέδρου μετά την έντονη φήμη που κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο πρόεδρος – που είναι τελικά περισσότερο άτακτος απ’ ότι φαινόταν-  έχει συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη του πιο εβληματικού προέδρου των ΗΠΑ, του Κένεντι.

Σύμφωνα με το “The Enquirer” ο Μπάρακ Ομπάμα έχει παράνομο δεσμό με την  Καρολάιν Κένεντι. Η θυγατέρα του δολοφονημένου προέδρου διορίστηκε πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία σχεδόν αμέσως μετά την δεύτερη εκλογή του Ομπάμα. Η απόφαση του προέδρου να πάει στην Ιαπωνία χωρίς την Μισέλ έκανε την πρώτη κυρία πραγματικό θηρίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις φήμες ότι ο Ομπάμα είχε ερωτική σχέση με την Μπιγιονσέ, ενώ όλος ο κόσμος θυμάται τα selfies που έβγαζε με την γοητευτική πρωθυπουργό της Δανίας κάνοντας κυριολεκτικά έξαλλη την Μισέλ.

This entry was posted on Κυριακή, 18 Μαΐου, 2014 at 21:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply