Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης στα Βέντζια…

11 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 2Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων.

Δίνοντας έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια αλλά και σε θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε: η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτεί για όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε τρόπο σκέψης, θα υπάρχει απόλυτη ισονομία, διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις δομές του Δήμου. Για θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη θέση για άμεση λύση των προβλημάτων μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων των τοπικών συμβουλίων. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου τόσο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν όσο και για την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα για να κάνει πράξη το όραμά του.

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 1

Ανάλογη υποδοχή και ενεργό συμμετοχή υπήρχε και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πιστικού, Πυλωρών και Πόρου. Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

Γραφείο Τύπου
Γεωργίου Δασταμάνη
Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Κυριακή, 11 Μαΐου, 2014 at 08:46 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply