Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος σε Τύρναβο και Βελεστίνο

6 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Νωρίτερα επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Γρεβενών

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1Το ΚΑΠΗ του δήμου Γρεβενών επισκέφτηκε χθες το πρωί 5 Μαΐου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος και στη συνέχεια τους υπαλλήλους στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Το απόγευμα αρχίζοντας τις επισκέψεις εκτός νομού επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους συμπατριώτες μας Γρεβενιώτες στον Τύρναβο και στο Βελεστίνο.

Στον Τύρναβο συναντήθηκε με τους Γρεβενιώτες της Αβδέλλας και της Σμίξης και στο Βελεστίνο με τους κατοίκους του Περιβολίου μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού. Και στις δύο πόλεις τον περίμενε μεγάλος αριθμός φίλων με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πανέμορφη περιοχή ορεινού όγκου και αφού άκουσε τα ζητήματα που του έθεσαν, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις προτάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή του νομού.
Εικόνες:
ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2
ΓΙΑΤΣΙΟΣ 9 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4

This entry was posted on Τρίτη, 6 Μαΐου, 2014 at 21:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply