Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Καράτζιας, ένας πρωταθλητής του σκι από τη Λευκοπηγή Κοζάνης

9 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

skiΜε μια σημαντική ελληνική διάκριση στα αγωνίσματα τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αλπικοί αγώνες σκι Παίδων – Κορασίδων στο Abetone της Ιταλίας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 4 και 5 Απριλίου 2014 και ο Λευκοπηγιώτης Έλληνας πρωταθλητής Γιώργος Καράτζιας κατέλαβε την 29η θέση στο γιγαντιαίο σλάλομ.

http://2.bp.blogspot.com/-EjBYIhdHz9M/U0T2ais3RRI/AAAAAAAACJ0/PuTR-F0qWWo/s1600/DSC017.JPG

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία Παίδων κατορθώνει να είναι μέσα στις 30 πρώτες θέσεις, μεταξύ μάλιστα 100 περίπου αθλητών που προέρχονται από χώρες με παράδοση στο άθλημα του σκι.

http://4.bp.blogspot.com/-v3FqwG0ujEM/U0T2YwGtn4I/AAAAAAAACJ4/QCjQa-k3zjg/s1600/2.jpg

Με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ο Γιώργος Καράτζιας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα, με τα ελληνικά χρώματα στους διεθνείς αγώνες στο Abetone της Ιταλίας. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Βαγγέλη Πρόϊο, το Δ.Σ. του Χ.Ο.Σ. Γρεβενών και τους γονείς μου για τη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους».

http://4.bp.blogspot.com/-t028_vWtZAE/U0T2ZrHqYZI/AAAAAAAACJw/iXMhRAhWdtw/s1600/4.jpg

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος είναι αθλητής του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου (Χ.Ο.Σ.) Γρεβενών. Στο 3ο Κύπελλο Π1-Κ1 Αλπικού σκι που πραγματοποιήθηκε στον Χελμό και στο Χ/Κ Καλαβρύτων στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην Γιγαντιαία και την Τεχνική κατάβαση και το αργυρό στον δεύτερο αγώνα της Τεχνικής.

http://1.bp.blogspot.com/-gbj3vRpbqgs/U0T2Yw6ZlnI/AAAAAAAACJg/YR7xIvkpF9o/s1600/3.jpg

Είναι 14 χρονών, μαθητής της Β’ Γυμνασίου, και συνδυάζει άριστα τον αθλητισμό με το σχολείο μιας και πέρα από πρωταθλητής είναι και ένας πάρα πολύ καλός μαθητής.

lefkopigi.blogspot

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Απριλίου, 2014 at 18:32 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply