2ος ομίλος  – «Βράζει» για τον Τρικαλινό ρέφερι Μανούρα η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη (για οφσάιντ στο πρώτο γκολ και μη καταλογισμό πέναλτι στο τέλος) – Ανακοίνωση της Διοίκησης του Πυρσού
G EUNIKH Γ ΕΘΝΙΚΗΕπάνω που πήγαινε να… σηκώσει κεφάλι μετά τις επιτυχίες με Λάρισα και Θεσπρωτό, ο Πυρσός Γρεβενών επιστρέφει στα… σχοινιά.

Οι πράσινοι έχασαν 2-1 στην έδρα τους από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με ανατροπή στο σκορ, αλλά διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του Μανούρα (Τρικάλων).

Τα παράπονα επικεντρώνονται στο πρώτο γκολ του Κωστούλα, για το οποίο ζήτησαν οφσάιντ, ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 87΄, σε σουτ του Σκέντου που βρήκε χέρι πεσμένου αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Παναγιώτη Κοσμίδη, ενώ στη συνέχεια «καθάρισε» για τους Θεσσαλούς με δυο γκολ ο Κωστούλας, για την ολική επαναφορά, το πρώτο στο 73΄ και το δεύτερο στο 75΄.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα, που είχε και δυο δοκάρια στο 0-0, πέρασε δεύτερη (αφήνοντας πίσω την Κοζάνη), μένοντας όρθια σε δεύτερη δύσκολη έδρα στη σειρά, μετά την ισοπαλία στη Λάρισα.

Πλέον, ο Πυρσός στρέφεται στο εκτός έδρας ματς με τον Κάστορα, για να «ρεφάρει» την απώλεια και να πλησιάσει ξανά στη σωτηρία.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Μπόλος, Σκέντος, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Π. Κοσμίδης, Ιωαννίδης (77′ Ελευθερίου), Τζερεμές (62′ Σικαλόπουλος), Δούμας, Γκέτσιος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Παναγιώτου, Καρακώστας (58΄ Πρικάκης), Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Τόλιος (48΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος Καραγκούνης.

dokari

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Πυρσού

Η διοίκηση του  ΦΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  ” Ο ΠΥΡΣΟΣ ” , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους φιλάθλους των Γρεβενών  για την ολόθερμη , ουσιαστική  και μεγαλειώδη συμπαράστασή τους στον αγώνα με τον ΟΙΚΟΝΟΜΟ Τσαριτσάνης. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοικό για την ομάδα μας αλλά σε κάθε περίπτωση  οι φίλαθλοι των Γρεβενών γνωρίζουν να συμπάσχουν και στις νίκες και στις ήττες , με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.Να ευχαριστήσουμε επίσης και τα ΜΜΕ της πόλης μας για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του σωματείου.Ο αγώνας συνεχίζεται , με όλους εσάς συμπαίκτες και συμπαραστάτες.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική:

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική 

Πυρσός Γρεβενών-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2
Κάστορας-Θεσπρωτός 1-3
Κοζάνη-ΑΕΛ 1-4
Πρέβεζα-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-2
Δόξα Πενταλόφου-Καμπανιακός 2-1
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κέρκυρας 4-1
Οδυσσέας Κορδελιού-Τηλυκράτης Λευκάδας (3-0 α.α)
Δόξα Κρανούλας-Καστοριά 2-2

Βαθμολογία (23 αγώνες)

1. AEΛ 54
————————————————-
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 48
3. Κοζάνη 46
4. Εθνικός Φιλιππιάδας 42
5. Οδυσσέας Κορδελιού 41
6. Καστοριά 40
7. Θεσπρωτός  39
8. Δόξα Πενταλόφου 39
————————————————-
9. Καμπανιακός 36
10. Πυρσός Γρεβενών 33
11. Δόξα Κρανούλας 29
12. Πρέβεζα 21
13. Κάστορας 17
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 17
15. Όλυμπος Κέρκυρας 14
16. Τηλυκράτης Λευκάδας –
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη 24η αγωνιστική (06/04)

Κάστορας-Πυρσός Γρεβενών
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Κοζάνη
Θεσπρωτός-Πρέβεζα
ΑΕΛ-Δόξα Πενταλόφου Εκκρεμεί ημερομηνία
Εθνικός Φιλιππιάδας-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Καμπανιακός-Οδυσσέας Κορδελιού
Όλυμπος Κέρκυρας-Δόξα Κρανούλας
Τηλυκράτης-Καστοριά  (0-3 α.α.)

aelole

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.