Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

24 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

25η ΜαρτίουΗ 25η Μαρτίου, η διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, αποτελεί για εμάς τους Έλληνες ημέρα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας για τους αγώνες των προγόνων μας.

Τιμούμε  με τον πρέποντα σεβασμό όλους εκείνους, που συνέβαλαν με τους αγώνες τους στο υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και της δημοκρατίας και μας δίδαξαν ότι, όταν οι Έλληνες παλεύουν ενωμένοι για τις αξίες, τα ιδανικά και την πίστη τους, φωτίζουν τους δρόμους του αύριο με ιστορικά γεγονότα καταξίωσης και σεβασμού.

Το μήνυμα των αγωνιστών του ‘21 διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, όλοι μαζί ενωμένοι με ομοψυχία και αλληλεγγύη, θα καταφέρουμε να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στις επόμενες γενιές. Είναι το δικό μας χρέος απέναντι σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές του 1821.

Χρόνια Πολλά.

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 24 Μαρτίου, 2014 at 21:25 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply