Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ψάχνουν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν στην Κρήτη

11 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σήμα από την Europol για διερεύνηση πληροφορίας

madlinΜια πληροφορία για ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι σε ξενοδοχείο των Γουβών στην Κρήτη στάθηκε η αιτία για να ανακινηθούν οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν που αναζητείται από το 2007 όταν εξαφανίστηκε από την Πορτογαλία.Σύμφωνα με το cretalive, με σήμα της στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ η Europol ζήτησε τη διερεύνηση της πληροφορίας ενώ πριν από λίγες ημέρες το σχετικό έγγραφο εστάλη στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου. Η Europol ζήτησε να διερευνηθούν οι κάμερες του ξενοδοχείου προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο υλικό απεικονίζεται η ανήλικη. Ωστόσο δεν στάθηκε δυνατή η διερεύνηση του αφού το ξενοδοχείο δεν είχε κρατήσει το υλικό μετά από τόσους μήνες.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που έχει ζητηθεί από αστυνομικούς να ερευνήσουν για στοιχεία που αφορούν στην συγκεκριμένη υπόθεση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου και των Μαλίων.

 

This entry was posted on Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2014 at 23:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply