Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή στην Δυτική Μακεδονία (εικόνες)

9 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

xrysh ayghΗ παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο (8/3) το απόγευμα σε αίθουσα Ξενοδοχείου της Πτολεμαΐδας.

Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Ζησιμόπουλος Πολύβιος και Γρέγος Αντώνιος συντόνισαν την εκδήλωση, παρουσίασαν τους υποψηφίους και απευθύνθηκαν στους Δυτικομακεδόνες με σύντομους λόγους και χαιρετισμούς.

xrysh aygh 4 xrysh aygh 3

Εκατοντάδες πολίτες από όλη την Περιφέρεια μας γέμισαν την αίθουσα και παρακολούθησαν την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή και των Αντιπεριφερειαρχών των νομών της Περιφέρειας μας οι οποίοι με τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα κυριότερα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας ανά νομό, περιληπτικά σκιαγράφησαν τις προτάσεις και τις θέσεις του κινήματος μας για ρεαλιστικές λύσεις και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν και δεσμεύτηκαν ότι πολύ σύντομα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανασύνταξη και ανάπτυξη της Περιφέρειας μας θα είναι έτοιμο για να το παρουσιάσουμε και να το επικοινωνήσουμε με τους πολίτες.

xrysh aygh 2

Οι υποψήφιοι με την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία:

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Κουρκούτας Νικόλαος (Δικηγόρος):
koyrkoytas_dytmak1

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης
Λορίδας Φαίδων (Αγρότης):

loridas_dytmak1(1)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Ρώμας Ευάγγελος (Έμπορος):

romas_dytmak

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς
Τούφας Στέργιος (Άνεργος):

toyfas_kast

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών
Σιαμπακίδης Ιωάννης (Αρτοποιός):

siabakidis_dytmak

Ο Ελληνικός λαός είναι μαζί μας και οι αντίπαλοι μας θα το νιώσουν γερά στις εκλογές του Μαΐου.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

This entry was posted on Κυριακή, 9 Μαρτίου, 2014 at 22:08 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply