Γνωρίστε την «ΕΠΑΛέκτωρ»(epalektor.tk)
DASTAMANHS - ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορήθηκα την απονομή του πρώτου πανελλαδικού βραβείου «Καλύτερης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας» σε επίπεδο Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων στην ιστοσελίδα epalektor.tk της περσινής Β΄ τάξης του ΕΠΑΛ Δεσκάτης κατά την τελετή απονομής βραβείων του ετήσιου διαγωνισμού μαθητικών εφημερίδων που διοργάνωσε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2014 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η προσπάθεια των μαθητών του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Δεσκάτης καρποφόρησε με την επισταμένη καθοδήγηση των διδασκόντων κ. Μαρίας Σαγρή και Νικολάου Αλέτρα στα πλαίσια του μαθήματος της Ειδικής Θεματικής Δραστηριότητας με θέμα «Ηλεκτρονική Εφημερίδα».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, μαθητές και καθηγητές, που διαθέτοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο από την καθημερινότητά τους απέδειξαν ότι η επιτυχία είναι προϊόν συλλογικής εργασίας και προσφοράς. Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

«ΕΠΑΛέκτωρ»(epalektor.tk): στη Β΄ Τάξη του ΕΠΑΛ Δεσκάτης το 1ο πανελλήνιο βραβείο καλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας

Οι εκπαιδευτικοί Νικόλαος Αλέτρας και Μαρία Σαγρή με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή Σύμφωνα με τηνΕλευθερία,  oι Λαρισαίοι εκπαιδευτικοί Νικόλαος Αλέτρας (ΠΕ14 Δασολογίας) και Μαρία Σαγρή (ΠΕ19 Πληροφορικής) βραβεύθηκαν το προηγούμενο Σάββατο 7 Φλεβάρη, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» κατά την τελετή απονομής των βραβείων του ετήσιου διαγωνισμού μαθητικών εφημερίδων που διοργανώνει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» εδώ και 20 χρόνια. Οι δύο καθηγητές ήταν οι διδάσκοντες του μαθήματος «Ειδική Θεματική Δραστηριότητα» κατά το σχολικό έτος 2012-13, με θέμα «Ηλεκτρονική Εφημερίδα» και υπεύθυνοι για την καθοδήγηση των μαθητών της περσινής Β΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η δημιουργία της ιστοσελίδα epalektor.tk, η οποία τιμήθηκε με το πρώτο πανελλαδικό βραβείο «Καλύτερης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας» σε επίπεδο Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων. Η εφημερίδα αποτέλεσε την αφορμή για τους μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Δεσκάτης να ανακαλύψουν τα μυστικά της δημοσιογραφίας και να ασχοληθούν με κοινωνικά, πολιτικά αθλητικά και πολιτιστικά ζητήματα, δίνοντας έμφαση σε θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος.

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” αφιέρωσε τον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εφημερίδων και Περιοδικών στη μάστιγα της «ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ», ενώ στην τελετή παρευρέθησαν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 300 μαθητικά έντυπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.