Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

‘Εφυγε από τη ζωή η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών Δήμητρα Καραθάνου – Συλληπητήρια μήνηματα…

Φεβρουάριος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ήταν μόνο 44 ετών!!!
Η Δικηγόρος του Πρωτοδικείου  Γρεβενών και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Δήμητρα Καραθάνου, έχασε την άνιση μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, το πρωί της Παρασκευής (7/2), στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.
Η δραστήρια δικηγόρος ήταν 44 χρόνων, και αφήνει πίσω της πολλούς φίλους και συναδέλφους της που θα την θυμούνται για πάντα.
Θερμά συλλυπητήρια στον λατρευτό της σύζυγο Χρήστο Σίμο , στο αγγελούδι της Μαρία- Φρειδερίκη και σε όλους τους συγγενείς της.
Η κηδεία της έγινε το Σάββατο (8/2)  το μεσημέρι στην εκκλησία Ευαγγελίστρια στα Γρεβενά, ενώ από τις 10:00πμ που άρχισε ο τελευταίος χαιρετισμός, εκατοντάδες φίλοι συνέρρευσαν στον Μητροπολιτικό ναό να αποχαιρετήσουν την αγαπητή Δήμητρα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ

Star-fm.gr:  Να ναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Καλό Παράδεισο Δήμητρα. Θα σε θυμόμαστε.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από την  Ε.Α.Υ. Γρεβενών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς και τους συναδέλφους της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών Δήμητρας Καραθάνου η οποία έφυγε απροσδόκητα από κοντά μας δίνοντας με περηφάνια μέχρι την ύστατη ώρα μια άνιση και άδικη μάχη.
Η διαδρομή της αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αγωνίστριας της ζωής που δεν λύγισε και στάθηκε όρθια, κοντά στην οικογένεια της αλλά και στους ανθρώπους των οποίων τάχθηκε να υπηρετεί τα δικαιώματα τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει.

Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Η είδηση της απώλειας της Δήμητρας Καραθάνου, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών, η οποία έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή, προκάλεσε τεράστια λύπη και θλίψη σε όλους μας. Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης εκφράζει τα πιο ειλικρινά και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς της.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Ιωάννης Πάκας

και τα μέλη του Δ.Σ.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Η είδηση της απώλειας της προσφιλούς Δικηγόρου Δήμητρας Καραθάνου γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών.
Τα Γρεβενά και ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών, του οποίου ήταν Πρόεδρος, έχασαν ένα εξαίρετο μέλος, μια αγωνίστρια της ζωής.
Εκφράζω προς τους οικείους της τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Δήμαρχος Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφου, Δήμητρας Καραθάνου, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος κατά την ιστορική πορεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών.
Εκφράζουμε στους οικείους της εκλιπούσας τα ειλικρινή συλληπητήρια του δικηγορικού σώματος.
Μεγάλος ο πόνος και βαριά η θλίψη μας σ’ αυτόν τον ύστατο αποχαιρετισμό για όλους εμάς τους συναδέλφους και φίλους και ολόκληρη την κοινωνία των Γρεβενών.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών

Φωτεινή Τζουβάρα     Γρηγόρης Κιούρκας
Γενική Γραμματέας       Ταμίας

 

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 7th, 2014 at 11:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply