Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίστευτη καμπάνια: Οι Μορμόνοι παρομοιάζουν τον αυνανισμό με τον πόλεμο (video)

4 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Βίντεο ενάντια στον αυνανισμό, έφτιαξε η Εκκλησία των Μορμόνων

MORMONOIΗ Εκκλησία των Μορμόνων ξεκινάει εκστρατεία για να σώσει τους νέους από τον αυνανισμό με τη δημιουργία ενός βίντεο, που θα συζητηθεί καθώς συγκρίνει τον αυνανισμό με το πεδίο της μάχης και την ευχαρίστηση με τους τραυματισμένους στρατιώτες.

Το βίντεο είναι δημιουργία του Kim B. Clark που είναι πρόεδρος του Brigham Young University–Idaho.

Το βίντεο ξεκινά με ένα νεαρό ο οποίος φαίνεται να  παρακολουθεί πορνό στο δωμάτιό του σπιτιού του με την πόρτα ανοιχτή. Στη συνέχεια ο ίδιος νέος φαίνεται να πολεμά.

“Οι πειρασμοί του μεγάλου πολέμου είναι πολλοί. Οι μάχες είναι πραγματικές, και οι στρατηγικές έξυπνες. Ο εχθρός είναι σκληρός, αδίστακτος και αμείλικτος. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον κίνδυνο. Πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε γενναίοι” λέει στην αφήγησή του ο Kim B. Clark.

Το Brigham Young University είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο που συνεργάζεται με την Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.


Wounded On The Battlefield από stefanelonikitelo

Τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον.

Υποστηρίζουν πως όλες οι διδασκαλίες τους προέρχονται από την πρώιμη εκκλησία που ίδρυσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τον πρώτο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Fayette της Νέας Υόρκης το 1830.

news247, Huffington Post

This entry was posted on Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2014 at 23:48 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply