Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη προς τη CYTA Ελλάδος…

30 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

“Για την παροχή για τρίτη συνεχή χρονιά, ενός βυτίου πετρελαίου θέρμανσης (5.500 lt) στο Δήμο Γρεβενών, για τις ανάγκες δεκαπέντε  (15)  άπορων οικογενειών του Δήμου” 

    « Προς: CYTA Ελλάδος

Γενικό Διευθυντή: κ. Χρίστο Λιμνατίτη 

Κύριε Γενικέ,

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας της CYTA Ελλάδος για τρίτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην παροχή ενός βυτίου πετρελαίου θέρμανσης (5.500 lt) στο Δήμο Γρεβενών, για τις ανάγκες δεκαπέντε  (15)  άπορων οικογενειών του Δήμου μας.

Τέτοιες ενέργειες Κοινωνικής Προσφοράς, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς για φορείς και πολίτες, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δείχνουν στην πράξη  ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σε περιοχές όπως είναι οι δικές μας, όπου ο χειμώνας είναι μακρύς και δύσκολος με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, η ανάγκη για θέρμανση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Δυστυχώς όμως η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθιστά την ανάγκη αυτή πολυτέλεια. Όλο και περισσότερες οικογένειες κάθε χρόνο, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά αυτού του τόσο σημαντικού, αλλά ταυτόχρονα «απαγορευτικού» προϊόντος. Η προσφορά σας αυτή, θα «ζεστάνει», για τρίτη συνεχή χρονιά, καρδιές ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και εκ μέρους των Δημοτών μας, τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για την ευγενική σας προσφορά.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε  τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της CYTA.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά παραγωγική και δημιουργική.

  

         Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

             Δήμαρχος Γρεβενών»

 

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, 2014 at 17:55 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply