Σύγχυση επικρατεί σχετικά με τον χωρισμό του ζεύγους Φρανσουά Ολάντ – Βαλερί Τριεβελιέ καθώς χθες βράδυ η δικηγόρος της Τριεβελιέ ανακοίνωσε τον χωρισμό του ζεύγους και λίγες ώρες αργότερα η Τριεβελιέ διέψευσε την δικηγόρο της και την απάλλαξε από τα καθήκοντά της.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, αργά το βράδυ η Βαλερί Τριεβελέρ μιλώντας στον ρ/σ Europe 1 διέψευσε τα λεγόμενα της πρώην δικηγόρου της στην εφημερίδα Figaro. “Μίλησε χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει εντολή. Δεν είναι πια σύμβουλος μου” είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ολάντ η Βαλερί αναμένεται να φύγει από την εξοχική κατοικία Λαντέρν το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Δεν έχει προβλεφθεί η παρουσία της στον Λευκό Οίκο ωστόσο θα πραγματοποιήσει ως Πρώτη κυρία το ταξίδι της στην Ινδία γιατί είναι είναι ταξίδι με ιδιαίτερη σημασία για αυτήν, αναφέρεται.

Την ίδια ώρα σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την εφημερίδα Παριζιέν, με ερώτημα σχετικά με την/τον σύντροφο του προέδρου, το 54% των Γάλλων προτιμά η σύντροφος του προέδρου να μην έχει πια κανένα ρόλο, το 29% είναι υπέρ της δημιουργίας του θεσμού της Πρώτης κυρίας/κυρίου και το 17% θεωρεί ότι η κατάσταση πρέπει να παραμείνει ως έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.