Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σάλος για την φωτογραφία με τις… κοινές λεκάνες τουαλέτας στο Σότσι

24 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ιδιαίτερη αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκαλεί στη Ρωσία μια περίεργη φωτογραφία από τουαλέτα στις εγκαταστάσεις των αγώνων στο Σότσι, αφού δείχνει μια τουαλέτα με δυο λεκάνες, οι οποίες βρίσκονται… η μια δίπλα στην άλλη.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter από τον δημοσιογράφο του ΒΒC, Στηβ Ρόζενμπεργκ, ο οποίος επισκέφθηκε μια από τις εγκαταστάσεις, γεγονός το οποίο προκάλεσε σειρά από αντιδράσεις.

Στη Ρωσία συγκεκριμένα, πολλά ήταν τα πικρόχολα σχόλια και ανέκδοστα σχετικά με την κατασκευή και το κόστος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Ρωσικό portal, αναφερόμενο στην εικόνα προειδοποιεί ότι πρόκειται για “gay προπαγάνδα”, ενώ δημοφιλείς bloggers συγκλίνουν στο ότι αφορά στην καλύτερη ασφάλεια των αγώνων. “Το ένα κάθισμα τουαλέτας είναι για τον αθλητή και το άλλο για τον αξιωματούχο της KGB που το φυλά”, γράφουν σχετικά.

megatv

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2014 at 22:50 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply