Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Παπαμιμίκος από τα Γρεβενά: «Δεν πρόκειται να δώσουμε σε κανέναν χρίσματα και στηρίξεις» …(video)

17 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές…

παπαμμιμικοςΣτα Γρεβενά βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, την Παρασκευή (17/01), για να συζητήσει με στελέχη του κόμματος για θέματα που αφορούν την κοινωνία γενικότερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, (παρουσία και του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη), αναφερόμενος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είπε τα εξής :

«Στην Νέα Δημοκρατία, θα αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μία άλλη φιλοσοφία και με μία άλλη κουλτούρα.

Δεν πρόκειται να δώσουμε χρίσματα, δεν πρόκειται να δώσουμε στηρίξεις.

Θα καλέσουμε τους δημότες να στηρίξουν και να σταθούν στο πλευρό εκείνων που είναι καταξιωμένοι και επιτυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά σε κάθε τοπική κοινωνία.

Εκείνων που είναι έντιμοι και ικανοί να προσφέρουν και να ανταποκριθούν στα ζητούμενα και στα προβλήματα της κάθε κοινωνίας.

Εκείνων που έχουν ρεαλιστική αλλά και οραματική αυτοδιοικητική ατζέντα. Που έχουν συγκεκριμένο σχέδιο, συγκεκριμένες προτάσεις και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, για την στήριξη των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων, για την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, για την σήμανση, για την προσβασιμότητα στις δημοτικές υπηρεσίες. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι μια μάχη, με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, όπου οι πιο ικανοί, οι πιο καταξιωμένοι, αυτοί που θα έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα, θα μπορούν να διοικήσουν την επόμενη μέρα τους δήμους και τις περιφέρειες” .

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε επίσης και στις προφυλακίσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και στις δημοσκοπήσεις…

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Δείτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση:

DSC04930 DSC04917 DSC04932 DSC04931 DSC04925 DSC04920 DSC04923 DSC04921

 

This entry was posted on Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, 2014 at 19:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply