Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Γ. Αποστολίδης: «Στην Συνεταιριστική Τράπεζα έπρεπε να δοθεί περισσότερος χρόνος»

Δεκέμβριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της Τράπεζας παρουσία φορέων…

synetairistikhΣε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνέντευξη τύπου των μελών της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία από σήμερα τελεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, αφού δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια των 20 εκ. ευρώ που απαιτούνταν (συγκέντρωσε τα 11 εκ αυτών).

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη (πρόεδρο της Συνεταιριστικής), αλλά και τον κ. Νέστορα, Γενικό Διευθυντή, ο λόγος που η τράπεζα κλείνει είναι γιατί δεν της δόθηκε παράταση, παρά μόνο 8 ημέρες προθεσμία. Η άποψη όλων των μελών του ΔΣ όπως αποτυπώθηκε στη συνέντευξη, ήταν ότι αν της δινόταν περισσότερος χρόνος θα πετύχαινε το στόχο της αφού είχε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέντευξη ήταν επίσης, οι κ. Σόκουτης και Παπαδόπουλος από την Περιφέρεια, αλλά και οι κ. Φλώρος, Τουμπουλίδου, Καραπάτσιος, από το Δήμο Κοζάνης.

Στην τράπεζα εργάζονται σε όλη τη Δ.Μ. 35 εργαζόμενοι που είναι αβέβαιο το μέλλον τους. Οι καταθέσεις είναι εξασφαλισμένες (πάνε στην ALPHA BANK) ενώ ζητούμενο είναι τα δάνεια.

Ακολουθούν video με τις τοποθετήσεις του κ. Αποστολίδη, Νέστορα και Ελευθεριάδη (μέλη ΔΣ της τράπεζας)

kozanimedia

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 10th, 2013 at 08:28 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply