Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κωνσταντίνος Δημάδης: “Την Τετάρτη ανακοινώνονται οι νικητές του διαγωνισμού για το λογότυπο με θέμα το μανιτάρι” …

19 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

DHMADHSΓια την διπλή εκδήλωση με κεντρικό θέμα τα μανιτάρια, μίλησε την Τρίτη(19/11), στον Star-fm 933, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Κωνσταντίνος Δημάδης.

Διπλή εκδήλωση αφού εκείνη την ημέρα θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού για την δημιουργία λογοτύπων με θέμα το μανιτάρι αλλά και ομιλίες από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και την Μαρία Γεωργίτση με τίτλο: «Μανιτάρια και επαγγελματικές ευκαιρίες».

Περιμένουμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί την Τετάρτη (20/11) στις 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών” είπε ο Πρόεδρος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών με το Εργατοϋπαλληλικό Σωματείο για το πρόγραμμα “Συμμετέχω” που αποσκοπεί στην τόνωση της τοπικής αγοράς…
Ακούστε όλη την συνέντευξη:

This entry was posted on Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, 2013 at 22:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply