Η Καλλονή έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με σούπερ ανατροπή  (Φωτογραφία:  Intime )

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, πέτυχε η Καλλονή, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κλεανθης Βικελίδης» για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, επικράτησε 3-2 του Πανιωνίου και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που «έτρεχε» έχοντας γνωρίσει πέντε συνεχείς ήττες. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν δύο φορές με τους Γιάννου (13`) και Αραβίδη (57`), αλλά οι νησιώτες πήραν την σπουδαία νίκη με τους Μαρσέλο (24`), Λεοζίνιο (75`) και Γκαρσία (79`).

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Πιό συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο Ντούνης έκανε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Γιάννου, άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους». Στην συνέχεια, οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού ισορρόπησαν τον έλεγχο της μπάλας, έφτασαν στην ισοφάριση. Ηταν το 24` όταν μετά από σέντρα του Ποντάνι, ο Μαρσέλο με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1. Απο κει και πέρα, οι παίκτες της Καλλονής πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να φτάσουν σ΄ένα δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Μανούσος (25`), όσο ο Φαρίας (31`), αλλά και ο Περόνε (37`, 42`) δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, η …ιστορία επανελήφθη, με τον Πανιώνιο να σκοράρει στην πρώτη σημαντική ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 57ο λεπτό, ο Γιάννου λίγο έξω από την περιοχή της Καλλονής, «έσπασε» την μπάλα στον Αραβίδη, που δεν δυσκολεύθηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Σχεδόν αμέσως, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη ξαναπήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής κι έφτασαν στην επίτευξη δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά στο 75` ο Λεοζίνιο με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ απ το ύψος της περιοχής, ενώ στο 79` ο Γκαρσία ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και απο αριστερά και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Καλλονή – Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
(Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Μανούσος, Περόνε (88` Γάλας), Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεάντρο, Ποντάνι, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο (84` Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Γκαρσία (81` Γκάσιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
(Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Μενδρινός (81` Καμπάνταης), Αραβίδης, Μητρόπουλος (37` λ.τρ. Παναγιωτούδης), Κουλουχέρης, Ντούνης, Γιάννου (73` Λάζνικ), Παντίδος.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.