skaftoura-570Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε η πρώην σύζυγος του Ιωάννη Καρούχου, Ρεβέκκα Σκαφτούρου, η οποία συνελήφθη, έξω από το σχολείο των παιδιών της. Όπως δημοσιεύει το protothema.gr η κυρία Σκαφτούρου συνελήφθη έξω από το σχολείο των παιδιών της λόγω ενός εντάλματος που είχε βγει προ 15 ημερών.

Παρά το σκάνδαλο του συζύγου της όσον αφορά την εμπλοκή του σε αγοραπωλησίες ακινήτων, η ίδια έχει διαχωρίσει την θέση της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μάλιστα, όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης, κατήγγειλαν ότι οι εταιρείες του Ομίλου Καρούζου, εμπλέκονται σε υπόθεση «μαύρου χρήματος».

Παρά τους ισχυρισμούς της όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα της κυρίας Σκαφτούρου φέρεται να υπάρχει σε συμβόλαια αγοραπωλησιών. Ο κ. Λιβανός μάλιστα στην κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε εμπλέξει σύμφωνα πάντα με το protothema.gr και το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Γιάννη Καρούζου καθώς και τα ονόματα των Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Η υπόθεση Καρούζου

Ο κ. Καρούζος τα τελευταία χρόνια, είχε επιδοθεί σε ένα κυνήγι «φιλέτων» τα οποία και αγόραζε σε πολλαπλάσιες τιμές ανεξαρτήτως της αξίας τους. Αξιοπερίεργη υπήρξε η δραστηριότητά του στην περιοχή του Ηρακλείου από όπου κατάγεται, καθώς εκτιμάται από ανθρώπους της αγοράς ότι τα ποσά που είχε ξοδέψει ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περισσότερα από 1.000 στρέμματα.

Η κ. Σκαφτούρου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είχε αποκαλύψει πως χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2010 όταν ο Γιάννης Καρούζος είχε πλέον «ξεφύγει εντελώς» ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι «δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή» της οποιαδήποτε δραστηριότητα που να έχει σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Εκεί μάλιστα είχε δηλώσει για τον πρώην σύζυγό της, η κ. Σκαφτούρου πως «απέκλεισε τα πάντα» μετά το χωρισμό τους: «Ακόμα και σήμερα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή των παιδιών». Για την σχέση της με τον κ. Καρούζο αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ενώ εκείνη ήταν πάντοτε πιστή. «Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει, σενάριο για Χόλιγουντ. Τα είχε όλα: αίσθημα, σεξ, βία. Αυτό δεν απαιτεί ένα καλό σενάριο;».

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.