Ο Ουρουγουανός άρχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του

ΠΑΟΚ: Η «καυτή πατάτα» Πάμπλο ΓκαρσίαΟταν με εντολή του κ. Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έδωσε συγχωροχάρτι στον αγαπημένο της εξέδρας Πάμπλο Γκαρσία και τον δέχτηκε πίσω στην οικογένειά του Δικεφάλου, η συμφωνία των δύο ανδρών προέβλεπε ότι ο Ουρουγουανός θα δεχόταν οποιαδήποτε απόφαση του επόμενου προπονητή και δεν θα δημιουργούσε εντάσεις, όπως συνέβαινε κατ΄ εξακολούθηση με τον κ. Γιώργο Δώνη.

Η πρόσληψη του κ. Χουμπ Στέφενς ωστόσο, δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετική για τον ποδοσφαιριστή-σύμβολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του συνεχίζεται καθώς δεν έχει γράψει ως σήμερα επίσημη συμμετοχή για την τρέχουσα σεζόν, ενώ ο ολλανδός προπονητής δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να τον «χωρέσει» στα σχέδιά του.

Ο Γκαρσία έχει αρχίσει να δυστροπεί ασχέτως με το ότι δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά έχοντας απέναντί του έναν τεχνικό διεθνώς αναγνωρισμένο ο οποίος απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης αλλά και της εξέδρας. Αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει περιθώριο να έρθει μαζί του σε ολική ρήξη τούτη την περίοδο (όπως έκανε πέρυσι με τον κ. Δώνη σε περίοδο πολυεπίπεδης αναταραχής για την ομάδα) και αρκείται στο να εκφράζει το παράπονό του με κόσμιο τρόπο.

Δύο ήταν ωστόσο τα «χτυπήματά» του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Αρχικά δήλωσε ότι «ο Στέφενς είναι δίκαιος, όμως θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο» ενώ επανήλθε λέγοντας ότι «μου έχει λείψει η δράση, θέλω να παίξω για τον ΠΑΟΚ».

Το να εκφράζει κάποιος με εύσχημο τρόπο κάποια δυσαρέσκεια ή παράπονο για την αντιμετώπιση που τυγχάνει, ασφαλώς και παραπέμπει σε αντίδραση υγιή και αποδεκτή. Ωστόσο επειδή το παρελθόν έχει δείξει ότι ο Γκαρσία είναι σπίρτο έτοιμο να αποκτήσει φλόγα ανά πάσα στιγμή, ουδείς μπορεί να προβλέψει ως που θα φτάσουν τα όρια της αντοχής του στην περίπτωση που διατηρηθεί στο «ψυγείο» από τον ολλανδό τεχνικό.

Αρναούτογλου Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.