Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Μέσι πλήρωσαν πέντε εκατ. για την Εφορία

Σεπτέμβριος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του Χόρχε πλήρωσαν πέντε εκατ. ευρώ στην Εφορία και απέφυγαν να τους επιβληθεί χρηματική εγγύηση για τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος τους για φοροδιαφυγή. Ταυτόχρονα ελπίζουν σε ευνοϊκότερη μεταχείριση από τις δικαστικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της μη καταβολής φόρου την περίοδο 2007-2009 από έσοδα που είχε ο Λιονέλ Μέσι από τα δικαιώματα της εικόνας του.

Το ποσό των 5.016.542,27 ευρώ κατατέθηκε στην Εφορία από τον Μέσι τον πρεσβύτερο στις 14 Αυγούστου και αντιστοιχεί στους φόρους που δεν είχαν αποδώσει (4,1 εκατ. ευρώ) συν τους τόκους.

Πληροφορίες της «Ελ Περιόντικο» ανέφεραν ότι από τις 12 Ιουνίου, όταν η Εφορία κατέθεσε μήνυση εναντίον του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του, έχει ξεκινήσει μαραθώνιος διαπραγματεύσεων με τις δικαστικές Αρχές ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.

Οι διαπραγματεύσεις παραμένουν ακόμα ανοιχτές, ωστόσο πηγές από τις δικαστικές Αρχές ανέφεραν ότι μία πιθανή συμφωνία θα στοιχίσει στον Λιονέλ Μέσι περίπου 9 εκατ. ευρώ. Αν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε ναυάγιο, το ποσό θα εκτοξευθεί στα 28 εκατ. ευρώ.

Στα χρήματα αυτά πρέπει να προστεθούν και τα 10 εκατ. ευρώ που έδωσε ο άσος της Μπάρτσα έπειτα από πρόσθετες δηλώσεις εισοδήματος που έκανε για τα έτη 2010 και 2011 για να αποφύγει τον έλεγχο.

τα νέα

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 5th, 2013 at 15:33 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply