Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Σκοτώνω την κόρη μας για να ζεις με το βάρος του θανάτου της»

19 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

«Σκοτώνω την κόρη μας για να ζεις με το βάρος του θανάτου της»Σοκάρει το περιεχόμενο χειρόγραφου σημειώματος που φέρεται να άφησε ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στις 12 Αυγούστου, είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του μέσα στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Αργος, αποπειρώμενος ακολούθως να αυτοκτονήσει.

Η κατάσταση της υγείας του 17χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο ΚΑΤ, είναι μεν κρίσιμη αλλά σταθερή και φαίνεται πως δεν έχουν προσβληθεί ζωτικά όργανα, ενώ ο 47χρονος είναι κλινικά νεκρός στο Τζάνειο.

Ένα σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του 47χρονου αυτόχειρα στο Άργος, είναι αυτό που ρίχνει φως στα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή ενέργειά του. Σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ασφάλειας αποσφράγισαν το σπίτι του 47χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το στρώμα στο υπνοδωμάτιο του δράστη, βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα με υβριστικό περιεχόμενο για την εν διαστάσει σύζυγό του στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για την εν γένει κατάστασή του και την οποία θέλησε να εκδικηθεί μέσω της κόρης τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος ο 47χρονος επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει συζυγό του με σκοπό να τη βυθίσει για πάντα στον πόνο:

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ’ εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» γράφει μεταξύ άλλων ο 47χρονος που σε ένα σχεδόν παραληρηματικό κείμενο προσθέτει:

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα» γράφει.

έθνος

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2013 at 23:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply