Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καθημερινά λάθη που μας προσθέτουν βάρος

15 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποφεύγουμε

Καθημερινά λάθη που μας προσθέτουν βάροςΠροσπαθείτε να χάσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας, αλλά το μόνο που καταφέρνετε είναι να παχαίνετε; Διαβάστε παρακάτω τι κάνετε λάθος και διορθώστε το.

– Τηρείτε το πρόγραμμα διατροφής όλη τη μέρα και το βράδυ υποκύπτετε: Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν στερείτε αρκετά τον οργανισμό σας από το φαγητό, με αποτέλεσμα να υποκύπτετε σε παχυντικά σνακ. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα σωστό πρωινό και μετά να φροντίζετε να τρώτε κάθε 3-4 ώρες.

– Τσιμπολογάτε πριν το φαγητό: Γυρνάτε πολλές φορές από τη δουλειά πεινασμένοι και μέχρι να φτιαχτεί το φαγητό τσιμπολογάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας; Λάθος. Άμα αισθάνεστε ότι πεινάτε τόσο πολύ, «ξεγελάστε» την πείνα σας με ένα φρούτο.

– Τρώτε στο αμάξι:
Πολλές από εσάς μπορεί να αισθάνεστε ότι το αμάξι είναι το δεύτερο σπίτι σας, καθώς περνάτε πολλές ώρες μέσα σε αυτό για να φέρετε εις πέρας τα καθημερινά καθήκοντα, με αποτέλεσμα να τρώτε πολλές φορές κάτι από έξω.

Προσπαθήστε να έχετε φτιάξει από το σπίτι σας μερικά υγιεινά σνακ και να τα παίρνετε μαζί σας, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις περιττές θερμίδες.

myworld

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2013 at 14:14 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply