Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/08) η γενική συνέλευση της ομάδας του ΦΑΣ Πυρσού Γρεβενών, στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία φίλων της ομάδας.

Στην παρουσίαση- γνωριμία, η νέα διοίκηση, που αποτελείται από τους: Δημήτρη Πατσιούρη, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Θανάση Πάλη, Σπύρο Χρυσικόπουλο και Στέφανο Μουχλιανίτη, (όλοι κάτοικοι Αθηνών), αναφέρθηκε στους στόχους που βάζουν για την νέα αγωνιστική περίοδο που είναι μία αξιοπρεπή παρουσία στην καινούργια δύσκολη Γ Εθνική κατηγορία.

Η απελθούσα διοίκηση, δια στόματος Κώστα Μιχαλογιάννη, μίλησε για την θετική πορεία της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, και ευχήθηκε καλή πορεία στην νέα διοίκηση.

Πολλά από τα μέλη του ΔΣ θα είναι από τα Γρεβενά όπως ο Ταμίας της ομάδας, μέλη των Βετεράνων του Πυρσού, όπως επίσης και ο Γιατρός της ομάδας.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά  το όνομα του Βετεράνου Γιάννη Τσιοπλή που θα είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η διοίκηση ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν.

Το ποσό που προτίθενται να διαθέσουν είναι περίπου 80.000€ …
Δείτε τα Video από την συνάντηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.