Οι λίστες παικτών στην UEFA

Νίκη ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά και ξύλο με οπαδούς του Άρη, συνεργασία με Γιούβε

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζοντας πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες επικράτησε στην Καλαμαριά, σε φιλικό επίπεδο, επί του τοπικού Απόλλωνα με 2-1. Ηταν το τελευταίο τεστ του «Δικεφάλου» πριν από την πρώτη αναμέτρηση, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τη Μέταλιστ.

Στο 20′ ο Αθανασιάδης βρήκε τον Ολίσε και ο Λιβεριανός, με δυνατό σουτ από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους». Στο 53’ , με σουτ στην κίνηση, ο Λόρενς διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και στο 89’ ο Μωϋσίδης, με πλασέ, μείωσε για τον Απόλλωνα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΟΚ με την Αστυνομία να κάνει προσαγωγές. Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα με την Καλαμαριά, αποχωρώντας από το γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με οπαδούς του Άρη σε δρόμους της Καλαμαριάς. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές οπαδών και των δυο ομάδων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Βαλσαμάκης (46’ Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62’ Σακκάς), Λιόνης (65’ Κτιστόπουλος), Κισκαμπάνης (80’ Λουϊζίδης), Καππίας, Βέργος (65’ Βέντζιος), Μυλώσης (46’ Αλμπάνης, 72’ Γιαγκουδάκης), Πασιαλής (46’ Δρόσος), Μανουσαρίδης (60’ Μωϋσίδης), Ναλμπάντης (55’ Προβατίδης), Λί (46’ Γκουγκουλιάς).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (61’ Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (61’ Ποζατζίδης ), Τζανδάρης, Κατσικάς, Γκαρσία (61’ Πόποβιτς), Κάτσε, Λόρενς (61’ Δεληγιαννίδης), Ολίσε (61’ Νέτσιντ ), Γιάννου, Αθανασιάδης (46’ Πέλκας).

Συνεργασία με Γιουβέντους

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά και αυτό φαίνεται όχι μόνο από την προετοιμασία για τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League, αλλά γενικότερα από τις κινήσεις που γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα ακόμη το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας goal.com, όπου αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με την Γιουβέντους και ο «Δικέφαλος» έχει ενταχθεί στο πρότζεκτ ανάπτυξης της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ευρώπη, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία στα τμήματα υποδομών.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Γιουβέντους αναπτύσσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της στην Ευρώπη και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε συνεργασίες με διάφορες ομάδες ανά χώρα. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «goal.com» αναλύει το μοντέλο που ακολουθεί η ιταλική ομάδα. Αρχικά, αναφέρεται στην Ουντινέζε, η οποία πρώτη εφάρμοσε αυτό το μοντέλο και ακολούθησε στη συνέχεια η Γιουβεντους.

Η ιταλική ομάδα έχει αναπτύξει συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, εξού και η επίσκεψη των Βρύζα, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας. Ακόμη, οι ομάδες που συνδέονται με την Μεγάλη Κυρία είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τη Γερμανία, η Μπρέντα από την Ολλανδία,η Αούστρια Βιέννης από την Αυστρία, η Λιρς από το Βέλγιο και η Εστορίλ από την Πορτογαλία.

Αυτή η διακλάδωση έγινε με σκοπό η Γιουβέντους να στέλνει τα ταλέντα της ώστε να παίρνουν εμπειρίες, για να ετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα, αλλά ταυτόχρονα και να βοηθάει τις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται. Ενώ, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή ένα μεγάλο ταλέντο από τις ομάδες που έχει αναπτύξει σχέσεις να πάρει μεταγραφή στη «Μεγάλη Κυρία»

Οι λίστες ΠΑΟΚ και Μέταλιστ

Τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες με τη Μέταλιστ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, δήλωσε σήμερα στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, αυτή έχει ως εξής:

Λίστα Α: Βίτορ, Βούκιτς, Γιακουμής, Γιάννου, Γκαρσία, Δεληγιαννίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Λίνο, Λόπεθ, Λούκας, Λόρενς, Νέτσιντ, Ολίσε, Σκόνδρας, Χακόμπο.

Club trained: Αθανασιάδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Τζανδάρης.

Association trained: Γεωργιάδης, Γλύκος, Σπυροπουλος, Τζιόλης.

Λίστα Β: Κάτσε, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Πόποβιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Μέταλιστ Μίρον Μάρκεβιτς αποφάσισε για την 27μελή αποστολή των Ουκρανών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ακόμα και ο τραυματίας Χαβιέ.

Αναλυτικά η λίστα που παρέδωσαν στην ΟΥΕΦΑ οι άνθρωποι της Μέταλιστ:

Λίστα Α

Τερματοφύλακες: Ντεντσούκ, Ντισλένκοβιτς, Γκορτζαίνοβ

Αμυντικοί: Μπερεζόβτσουκ, Αζεβέντο, Πόπε Γκουγιέ, Μολέδο, Γουίτ, Σοπίν, Βιλάγκρα.

Μέσοι: Μπλάνκο, Ντιέγκο Σόουζα, Εντμαρ, Κρασνοπιόροβ, Νόιοκ, Χαβιέ, Μάρλος, Σελάεβ, Σόσα, Τόρες.

Επιθετικοί: Κριστάλντο, Ντέβιτς.

Λίστα Β

Αντριέβσκι, Αζάτσκι, Μπαρίλκο, Μπρινκς, Ραντσένκο.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.