Στις 21:45 με Λίνφιλντ

Για την ανατροπή-πρόκριση η Ξάνθη στο ΜπέλφαστΗ Ξάνθη αντιμετωπίζει απόψε (21:45, OTESports 3) την Λίνφιλντ στη Βόρειο Ιρλανδία, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 1-0 των «Πηγαδιών» και την επίτευξη της πρώτης ευρωπαϊκής νίκης στην ιστορία της και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το ανατρέψουμε. Μπορεί τώρα οι πιθανότητες να είναι μικρότερες για μας αλλά το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε πολύ για να περάσουμε. Γιατί το θέλουμε. Θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω ότι η δουλειά του τελευταίου διαστήματος θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο κι έχοντας κι άλλο ένα 90λεπτό στα πόδια μας θα φύγουμε νικητές», τόνισε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου και πρόσθεσε: «Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Καρίμ Σολτάνι που δεν θα συμμετάσχει. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι».

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.