Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Όχι στις απολύσεις των Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων

17 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών δηλώνει την πλήρη αντίθεση του στις απολύσεις των Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση.

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί είναι καθημερινά απαραίτητοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την πάταξη του παραεμπορίου, τον έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιτελούν κοινωνικό έργο σε όλους τους πολίτες.

Οι Σχολικοί Φύλακες δίνουν και αυτοί καθημερινά τον αγώνα τους που είναι μείζον σημασίας για την προστασία τόσο των μαθητών όσο και των σχολικών υποδομών.

Στα Γρεβενά, ένας μικρός νομός που μαστίζεται έντονα από την ανεργία τα τελευταία χρόνια των μνημονίων, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απολύσεις.

Αντί να χάνονται κι άλλες θέσεις εργασίας, η κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει για την ανάπτυξη και την τόνωση του επιχειρηματικού κόσμου που θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, που δίνουν μάχη για να μην βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι με την ανεργία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2013 at 13:47 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply