Ο «Kill Bill» μετουσίωσε την απόφασή του υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο

Η απόφαση είχε ληφθεί από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (5/7). Ηταν, μάλιστα, τέτοια η προσέγγιση εκ μέρους των αδερφών Αγγελόπουλου, ώστε αν ήταν διαθέσιμα τα συμβόλαια στα γραφεία της «Arcadia Shipmanagement»,  όπου οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και συζήτησαν επί τεσσερισήμισι ώρες, ο Βασίλης Σπανούλης θα υπέγραφε αμέσως την επέκταση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν λίγες ημέρες, ώσπου να έλθει στην Αθήνα ο εκπρόσωπός του κ. Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να ρίξουν από κοινού μια προσεκτική ματιά στις σελίδες του συμβολαίου του και να βάλει τελικά την υπογραφή, που κρατά τον MVP του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου για τα επόμενα τρία χρόνια στο Λιμάνι.

«Η ιστορία τελείωσε. Ο Βασίλης Σπανούλης μόλις υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια», έγραψε στο «Twitter» ο ατζέντης του «Kill Bill» ανεβάζοντας και φωτογραφία μαζί του που απαθανάτιζε τη στιγμή της υπογραφής.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο 31χρονος σούπερσταρ επέλεξε να φορά μπλουζάκι που έγραφε «I ‘m doing work», που παραπέμπει στο ντοκιμαντέρ του διάσημου σκηνοθέτη Σπάικ Λι, ο οποίος το 2009 είχε παρουσιάσει μια ολόκληρη μέρα από τη ζωή του Κόμπι Μπράιαντ περιγράφοντας με λεπτομέρειες την εξαντλητική προπόνηση ενός αληθινού πρωταθλητή. Σε ελεύθερη μετάφραση το «logo» σημαίνει «δουλεύω σκληρά», κάτι που ο Σπανούλης έχει ως αξίωμα από την αρχή της εντυπωσιακής καριέρας του…

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.