Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη

Μυθική προσφορά σε Ρονάλντο!Το μέλλον του Πορτογάλου άσου το τελευταίο διάστημα φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο με τις φήμες να θέλουν τον παίκτη να κοιτάζει προς την έξοδο από το Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει και όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του goal.com οι δύο πλευρές είναι κοντά να δώσουν τα χέρια σε ένα μυθικό deal, καθώς οι επαφές είναι προχωρημένες!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει στον Ρονάλντο νέο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας έτσι τον Πορτογάλο σταρ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Αν προχωρήσει η συμφωνία και ο Ρονάλντο υπογράψει το νέο πενταετές συμβόλαιο που του προτείνεται θα… βάλει στην τσέπη 75 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.