Παίκτες και προπονητές των «αιωνίων» έχουν δείξει εξαιρετικό ήθος – στο χέρι των οπαδών να δούμε μόνο μπάσκετ

Οι σκηνές των εκκενωμένων κερκίδων στον εφετινό Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ελληνικό έκαναν τον γύρο της Ευρώπης. Πέρυσι το πούλμαν του Παναθηναϊκού έπεσε «θύμα» ενέδρας και δύο παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Την προηγούμενη χρονιά, 2010-11, οι πρωταθλητές Πράσινοι δεν το ευχαριστήθηκαν, γιατί έτρεχαν για να «σώσουν» τον Ερυθρόλευκο Γιάννη Μπουρούση από τους αλλόφρονες οπαδούς. Την περίοδο 2009-10, ο τέταρτος τελικός των πλέι οφ δεν τελείωσε, γιατί έγινε… το «έλα να δεις» στο ΣΕΦ. Φτάνει! Enough! Basta! Σε πόσες γλώσσες πρέπει να γράψουμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση;

Ολη η Ευρώπη περιμένει με ανυπομονησία το μεγαλύτερο μπασκετικό ντέρμπι της «Γηραιάς Ηπείρου». Ξένοι δημοσιογράφοι, προπονητές, ακόμη και παίκτες του ΝΒΑ τηλεφωνούν σε φίλους τους στην Ελλάδα για να μάθουν αν τελικά θα αγωνιστεί σήμερα (Παρασκευή, 20.00, ET1) στο ΣΕΦ o Ερυθρόλευκος Εϊσι Λο ή κατά πόσο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο νεοαποκτηθείς Ραμέλ Κέρι στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Προπονητές και παίκτες των «αιωνίων» διδάσκουν ήθος μέσω των επίσημων τοποθετήσεων. Φανταστείτε πόσο πιο θερμοί είναι όταν συνομιλούν σαν καλοί φίλοι στο τηλέφωνο!

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.