Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ως «αρνητής του Ολοκαυτώματος» αυτοπροβάλλεται ο Κασιδιάρης (Video)

Ιούνιος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αντιδράσεις στη Βουλή για την στάση του χρυσαυγίτη βουλευτή

Ως «αρνητής του Ολοκαυτώματος» των Εβραίων από τους ναζί, αυτοπροβλήθηκε ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης κατά την συζήτηση για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αναφερθείς στον μάρτυρα της υπό διερεύνηση υπόθεσης κ. Σ. Μιωνή, ο οποίος απέστειλε από το Ισραήλ όπου ζει γραπτώς τις εξηγήσεις του στα ερωτήματα που του ετέθησαν μέσω του αρμόδιου προξενικού υπαλλήλου στο Τελ Αβίβ, ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης».

«Είναι προσωπικός θαυμαστής του Αντ. Σαμαρά και ΄΄κολλητός΄΄ του Στ. Παπασταύρου και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος».

Και δήλωσε: «Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των σιωνιστών. Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη Δικαιοσύνη».

Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Β. Οικονόμου ο οποίος όταν ανέβηκε στο βήμα απευθύνθηκε στον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Χ. Αθανασίου, λέγοντάς του: «Στην Γερμανία ποια θα ήταν η αντιμετώπιση του αρνητή του Ολοκαυτώματος; Πέντε χρόνια φυλακή».

Παρά τις αντιδράσεις από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής, ο κ. Οικονόμου είπε: «Πέρασε εδώ από το βήμα ο αρνητής του ολοκαυτώματος των Εβραίων. Υπάρχει ποινική αντιμετώπιση αυτής της συμπεριφοράς; Όταν σας έλεγε η ΔΗΜΑΡ για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νόμου έρχεται η πραγματικότητα να σας δείξει την αναγκαιότητά του».

Σε παρέμβασή του ο κ. Αθανασίου επικαλέστηκε την πρόταση – προσθήκη νόμου που κατέθεσε η ΝΔ με την οποία εισηγείται ποινικές κυρώσεις για τις περιπτώσεις επιδοκιμασίας των γενοκτονιών, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού.

Σταυρόπουλος Λάμπρος

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 6th, 2013 at 22:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply