Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Διαμαρτυρία από την Μείζονα Αντιπολίτευση για την μεταφορά τμήματος της ΔΟΥ Γρεβενών στην Κοζάνη

23 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην επικείμενη μεταφορά του Τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης.

Εκτιμούμε ότι η μεταφορά θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πιστεύουμε ότι, η μεταφορά υπηρεσιών από την πόλη μας, εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της Κυβέρνησης για συρρίκνωση και αποδυνάμωση των υπηρεσιών.

Στεκόμαστε αντίθετοι στα σχέδια της Κυβέρνησης για την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας, που ήδη δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα λόγω κρίσης και πλήττεται από την ανεργία.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που είναι αντίθετες στην αποκέντρωση των Υπηρεσιών και στο πνεύμα του “Καλλικράτη”.

Διατυπώνουμε την αντίθεσή μας σε κινήσεις, με τις οποίες δημιουργούνται ενδοπεριφερειακές ανισότητες μεταξύ των πολιτών.

Με αφορμή την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στις 28-05-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, Καλούμε όλες τις Αρχές, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους πολίτες του τόπου μας, να δώσουμε το παρόν καταθέτοντας τη διαμαρτυρία μας και υποβάλλοντας ψήφισμα κατά της υποβάθμισης, αποδυνάμωσης και περιθωριοποίησης των πολιτών των Γρεβενών.

Ο Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι
της Μείζονος Αντιπολίτευσης
του Δήμου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2013 at 15:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply