Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ που θα διεξαχθεί την Κυριακή, καθώς μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, η βαθμολογία του μίνι – πρωταθλήματος πήρε «φωτιά» και έτσι λίγο – πολύ, όλοι μπήκαν στο «κόλπο» για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υποδέχεται (18:15, ns2) τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ατρόμητο (20:30, ns2).

Ο «Δικέφαλος» του βορρά έχει στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και να παραμείνει σε θέση οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα. Από τη άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων με ανεβασμένη την ψυχολογία έπειτα από τη νικηφόρα πρεμιέρα, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο, αναζητώντας πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να «ρεφάρει» την ήττα της 1ης αγωνιστικής. Στην αντίπερα όχθη, η νίκη της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, άνοιξε την… όρεξη στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, που ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (20:30)

Η βαθμολογία (μετά από 1 παιχνίδι):
1. ΠΑΟΚ 4
2. Ατρόμητος 3
3. ΠΑΣ Γιάννινα 3
4. Αστέρας Τρίπολης 2

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.