Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη

16 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε διάστημα τριών μηνών το ΠΑΣΟΚ θα μετακομίσει από το κτίριο της Ιπποκράτους, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με πηγές του Κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στα γραφεία της Χαριλάου ΤρικούπηΚατά τις ίδιες πηγές, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης, είχε χθες συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη με αφορμή δημοσιεύματα έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου είχε συζητηθεί και το θέμα των οικονομικών του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η επιλογή της επιστροφής στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη παραμένει, ωστόσο δεν είναι «οριστική», καθώς, όπως έλεγαν, ενδέχεται να βρεθεί πιο συμφέρουσα και καλύτερη λύση για τη μεταστέγαση των γραφείων.

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2013 at 07:20 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply