Την Παρασκευή αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ, την οποία ο προπονητής των ερυθρολεύκων έχρισε φαβορί

Ολυμπιακός: «Πέταξε» για το Final 4 του Λονδίνου

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Final 4 του Λονδίνου όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη.

Λίγο πριν την αναχώρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι φαβορί για τη νίκη στον ημιτελικό της Παρασκευής αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να παίξουν καλά και να κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το θέμα είναι να παίξουμε καλά στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΤΣΣΚΑ και εμείς οφείλουμε να παίξουμε καλά για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Πιστεύω πως στις έδρες των άλλων ομάδων είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τώρα στο Λονδίνο που δεν έχουμε στο κεφάλι μας την πίεση θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Θα πρέπει να αποδεχθούμε τον ρόλο του αουτσάιντερ σε αυτή τη διοργάνωση αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ έμπειρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες που έχουν στο βιογραφικό τους πολλά Final 4. Νομίζω πως είναι το φαβορί όλης της διοργάνωσης και όχι μόνο του ημιτελικού».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που πήγε η ομάδα στο Final 4. Σε ομαδικά αθλήματα δεν υπάρχουν αυτά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Για την κατάσταση του Σερμαντίνι: «Ο Σερμαντίνι δεν προπονήθηκε ούτε χθες. Θα δούμε αύριο αν προπονηθεί και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει την Παρασκευή με την ΤΣΣΚΑ».

Σλούκας: «Κατάθεση ψυχής με ΤΣΣΚΑ»
Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του, προσέθεσε ότι την Παρασκευή εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τα περσινά και να κάνουν κατάθεση ψυχής απέναντι στην Ρωσική ομάδα.

«Είναι σημαντικό ότι πάμε στο Λονδίνο. Θεωρώ ότι αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δυνατό ημιτελικό και για κατάθεση ψυχής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Και αυτοί όσο κι εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη τα περσινά και θέλουμε το ίδιο να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να είμαστε καλοί στην άμυνα, για να βγει το πλάνο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.