Παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα – Συνελήφθη η οδηγός του ΙΧ

Τραγικός θάνατος γυναίκας τροχονόμου στην Κηφισιά

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης μία γυναίκα τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία στη Λ.Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς.

Η τροχονόμος, 41 ετών, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η 34χρονη οδηγός του ΙΧ  συνελήφθη.Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Αστυνομκός είναι και ο σύζυγός της ο οποίος υπηρετεί στην Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Σε κοινή ανακοίνωση τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν πως «η αστυνομική οικογένεια θρηνεί ένα ακόμα μέλος της, θύμα του Μολώχ της ασφάλτου αυτή τη φορά, που εξακολουθεί να βυθίζει στο πένθος εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες κάθε χρόνο, παρά την προσπάθεια για ριζική αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων» και συμπληρώνει ότι «δυστυχώς, και η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει βαρύ φόρο αίματος, με τους συναδέλφους μας που χάνουν απροσδόκητα τη ζωή τους λόγω τροχαίων δυστυχημάτων».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αναφέρομενος στο δυστύχημα
δήλωσε: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια της Αρχιφύλακα Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της, ενώ ρύθμιζε την τροχαία κίνηση στην Κηφισιά. Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης Αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της».

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος, Εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε πως ο τραγικός θάνατος της τροχονόμου «αποδεικνύει τις δύσκολες συνθήκες, στις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, ακόμα και σε υπηρεσίες που δεν θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνες. Πρέπει να προβληματίσει και για τα επιπλέον βήματα που είναι απαραίτητα για την βελτίωση των συνθηκών οδικής κυκλοφορίας».

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανέφερε ότι «το τραγικό συμβάν αναδεικνύει, για μια ακόμη φορά, το  κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα σώματα ασφαλείας και την ανάγκη στήριξης και προστασίας τους από την Πολιτεία».

 

Βυθούλκας Διονύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.