Αμέσως μετά την ήττα από τον Ατρόμητο – Απογοήτευση, κατήφεια, προβληματισμό και… αιχμές προς όλους όσους άφησαν την ΑΕΚ να «βουλιάξει» περιελάμβαναν οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα

Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες της ΑΕΚΜε τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι και με τη συνειδητοποίηση ότι η ΑΕΚ αποχαιρετά την κατηγορία πολλοί παίκτες της δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε να συμπαρασταθεί σε όλους. Στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Καμία διάθεση να κρύψει τα λόγια του και εμφανώς πικραμένος από την έκβαση των πραγμάτων εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου. Ο «Τράι» ήταν απογοητευμένος, τα έβαλε- μιλώντας με σκληρές εκφράσεις- με όσους πέρασαν στο παρελθόν από διοικητικά πόστα από την «Ένωση» ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του.

«Θα ήθελα την κατανόησή σας γι ‘αυτό που βιώνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Οι καταστάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τις διαχειριστούμε. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο αυτή τη στιγμή είναι να συμπαρασταθώ στους ποδοσφαιριστές μου.

Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο όσο είναι εφικτό. Εδώ και πάρα πολύ καιρό βρέθηκαν αυτά τα παιδιά μόνα και αβοήθητα να οδηγούν ένα καράβι που λέγανε ΑΕΚ και όλοι οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει στη θάλασσα.

Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να δουλέψω με τα παιδιά αυτά, αλλά έβλεπα το πάθος και την διάθεση. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 18,5 και τους δόθηκε η ευκαιρία για κάποιους να παίξουν στην ΑΕΚ, χωρίς να έχουν σκεφτεί. Αυτά τα παιδιά θέλουν προστασία και προσέγγιση αλλά θα έπρεπε να τους δείξουν πέντε πράγματα. Αυτό δεν έγινε και τα παιδιά δεν άντεξαν την πίεση αυτή.

Είναι παράλογο να αφήσουν αυτά τα παιδιά μόνα τους να παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας τους. Οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Ότι και να πω ίσως φανεί υπερβολικό αλλά θέλω να μπω ασπίδα μπροστά στα παιδιά. Όχι γιατί είμαι ήρωας, αλλά δεν θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κανέναν, να γλιτώσει από το κακό που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Αυτά τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε.

Χρόνος υπάρχει για να βρεθεί. Το έγκλημα που έγινε κατά της ΑΕΚ ήταν προμελετημένο και εξ αμελείας».

Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.