Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Γρεβενών

18 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών ,συνεδρίασε την Δευτέρα 15/4/2013 μετά από τις συναντήσεις που είχε με τον Βουλευτή κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Δασταμάνη, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Δημοσθένη Κοπτσίδη και με κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ και εκτίμησε τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών .

Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν τα ζητήματα: της ανεργίας ,οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων του Νομού μας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ ΑΒΕΕ, η πορεία του Οδικού άξονα Ε65,το οδικό δίκτυο του Νομού, το Σχέδιο Πόλεως, οι Εργατικές Κατοικίες Κυρακαλής, η πορεία του νέου οικισμού στα πατώματα, η ανάπτυξη της περιοχής μας, η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, η στελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας, η στελέχωση των Ιατρείων ΙΚΑ και του Νοσοκομείου και άλλα αιτήματα – προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους .

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2013 at 22:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply