Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση ενός μήνα για έλεγχο ΚΤΕΟ στα δίκυκλα σε πολλές περιοχές της χώρας

10 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Παράταση έως τις 25 Μαΐου έλαβαν οι κάτοχοι δικύκλων άνω των 50 κυβικών για την υποχρεωτική διενέργεια τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ στην Αττική, λόγω της συμφόρησης που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες και που έφθανε έως και τις 9 ώρες αναμονής.

Μετά από αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, η παράταση αφορά τα δίκυκλα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/2001, δηλαδή τα δίκυκλα που εκλήθησαν για έλεγχο από τις 30/4/2012 έως τις 30/4/2013.

Σε συνέχεια της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής, οι κάτοιχοι των δίκυκλων μοτοσικλετών δεν θα χρειάζεται να καταβάλλουν και το πρόστιμο αξίας 400 αυρώ.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κωνσταντίνος Βήκας, πέρα από την Αττική, παράταση δόθηκε και για τα Ιωάννινα, την Εύβοια, την Στερεά Ελλάδα, την Κεφαλονιά, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία ενώ αναμένεται η απόφαση για την Θεσσαλονίκη.

Megatv.com

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Απριλίου, 2013 at 21:51 and is filed under ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply