Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπόμνημα κατέθεσε στην Προανακριτική ο Γιώργος Παπανδρέου

9 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Υπόμνημα κατέθεσε στην Προανακριτική ο Γιώργος ΠαπανδρέουΤετρασέλιδο υπόμνημα κατέθεσε το πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Δεν ενημερώθηκα ποτέ, ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι πάγια εντολή του προς τους συνεργάτες του ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής με κάθε τρόπο.

Σε άλλο σημείο σημειώνει: «Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψη μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση τη μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση».

Εν τω μεταξύ, απορρίφθηκε το αίτημα να εξεταστεί εκ νέου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, όπως είχε ζητήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επίσης, απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κ.κ. Βενιζέλου και Διώτη.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, 9 Απριλίου, 2013 at 21:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply