Η Ρεάλ μετέτρεψε σε μονόλογο τον προημιτελικό του Champions League με τη Γαλατάσαραϊ στο «Μπερναμπέου» και κερδίζοντας με το επιβλητικό 3-0 (9′ K. Ρονάλντο, 29′ Μπενζεμά, 73′ Ιγκουαΐν), δεν αφήνει περιθώρια ανατροπής του σκηνικού στη ρεβάνς της Πόλης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και έχασε τις ευκαιρίες για να φύγει ακόμα και νικήτρια από τη Μάλαγα, αλλά το τελικό 0-0, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στους Ισπανούς και τους Γερμανούς που έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους.

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 3-0

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης που στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» νίκησε 3-0 τη Γαλατασαράι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε ξανά «κεφάλι» στον πίνακα των σκόρερ με 9 γκολ στη διοργάνωση. Στο 29′ ο Καρίμ Μπενζεμά διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και στο 73′ ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Όποιες ελπίδες είχε η Γαλατασαράι, εκμηδενίστηκαν από τις λανθασμένες αποφάσεις του Νορβηγού Μουν, ο οποίος αρνήθηκε δύο πέναλτι στους Τούρκους. Χέρι του Εσιέν στο πρώτο ημίχρονο και καθαρή ανατροπή του Μπουράκ από τον Ράμος στο 74.

Διαιτητής: Σβέιν Οντβαρ Μουν (Νορβηγία)
Κίτρινες: Εσιέν, Ράμος, Μόντριτς – Φελίπε Μέλο, Εμπουέ, Μπουράκ, Ντρογκμπά

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία (86΄ Πέπε), Οζίλ (80΄ Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (65΄ Ιγκουαϊν)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Εμπουέ, Καγιά, Νουνκέου, Ριέρα (83΄ Αμραμπάτ), Σνάιντερ (46΄ Γκιοκχάν Ζαν), Φελίπε Μέλο, Σελτζούκ, Αλτιντόπ (78΄ Ουμούτ Μπουλούτ), Μπουράκ Γιλμάζ, Ντρογκμπά

Μάλαγα – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-0

http://img.protothema.gr/0DB58CC55A675BCFBDFDD6F606D03CC5.jpgΜάλαγα και Μπορούσια Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «8».

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο τερματοφύλακας των Ισπανών, Καμπαγέρο, που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Aλλά και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ αν οι Σαβιόλα και Χοακίν ήταν πιο εύστοχοι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στους οπαδούς χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Το τελικό 0-0 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα και οι δύο «μονομάχοι» θα λύσουν τις διαφορές του σε μια εβδομάδα στη Βεστφαλία.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Κίτρινες: Γουέλινγκτον, Αντούνες, Ιτούρα- Γκρόσκροιτς

Μάλαγα (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Γουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα, Χοακίν, Μπαπτίστα (76΄ Σάντα Κρουζ), Ίσκο (87΄ Ντούντα), Σαβιόλα (68΄ Πορτίγιο)

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντεφελερ, Πίζτσεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκιουντογκάν, Κελ (80΄ Μπέντερ), Γκρόσκροιτς, Γκέτσε (90+2 Κιρχ), Ρόις (69΄ Σίμπερ), Λεβαντόφσκι

ΔΟΛ + www.spor-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.