Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιτροπή Διοίκησης του Χιονοδρομικού Βασιλίτσας: Σχετικά με την καταστροφή του οικίσκου στην περιοχή της Γομάρας

12 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σχετικά με τη φωτιά και την καταστροφή του οικίσκου –χειριστήριο του lift ΤΥΜΦΑΙΑΣ στη περιοχή της Γομάρας σας κάνουμε γνωστό τα εξής πραγματικά περιστατικά :

Την Δευτέρα 04-03-2013 περί η ώρα 17: 00 το απόγευμα στο Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας καθώς και στις  Δημοτικές Ενότητες  Σαμαρίνας-Σμίξης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Δ.Ε.Η.  και ανέβηκε στην περιοχή για την αποκατάσταση του ρεύματος , χωρίς όμως αποτέλεσμα , λόγω μη εντοπισμού της βλάβης.

Την επόμενη μέρα , Τρίτη 05-03-2013, το κλιμάκιο της Δ.Ε.Η. μας ενημέρωσε για τον καμένο  οικίσκο και αποκατέστησε το ρεύμα , διορθώνοντας τη βλάβη που εντόπισε εκεί κοντά.

Άμεσα  εκλήθη από τη Διοίκηση του ΕΧΚΒ η πυροσβεστική και  ο Διοικητής της  μετέβη στην περιοχή όπου επιλήφθηκε την διερεύνηση του συμβάντος . Από την πυροσβεστική υπηρεσία θα διαβιβαστεί ο φάκελος στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Το συγκεκριμένο lift λειτουργεί Σαββατοκύριακα και αργίες. Το Σάββατο 02-03-2013 λειτούργησε κανονικά και την Κυριακή 03-03-2013 ήταν σε αναστολή λόγω πυκνής ομίχλης .

Τη Δευτέρα 04-03-2013 , ημέρα του συμβάντος, ήταν κλειστό. Η μη λειτουργία του κατά το υπόλοιπο της φετινής σαιζόν μας προβληματίζει, πλην όμως δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών  του ΕΧΚΒ.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ενημερώθηκε άμεσα για να κοστολογηθεί το ύψος της ζημίας , της  οποίας το κόστος θα ανακοινωθεί.

Σε έκτακτα συμβάντα , τα οποία βρίσκονται στη φάση της προανάκρισης, όπως το ανωτέρω θεωρούμε ότι η σιωπή είναι χρυσός  προκειμένου και τα αίτια να βρεθούν και οι ευθύνες να αποδοθούν .

Για την Επιτροπή Διοίκησης

ΚΟΡΑΒΟΣ ΒΑΙΟΣ

 

This entry was posted on Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2013 at 23:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply