Σχετικά με τη φωτιά και την καταστροφή του οικίσκου –χειριστήριο του lift ΤΥΜΦΑΙΑΣ στη περιοχή της Γομάρας σας κάνουμε γνωστό τα εξής πραγματικά περιστατικά :

Την Δευτέρα 04-03-2013 περί η ώρα 17: 00 το απόγευμα στο Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας καθώς και στις  Δημοτικές Ενότητες  Σαμαρίνας-Σμίξης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Δ.Ε.Η.  και ανέβηκε στην περιοχή για την αποκατάσταση του ρεύματος , χωρίς όμως αποτέλεσμα , λόγω μη εντοπισμού της βλάβης.

Την επόμενη μέρα , Τρίτη 05-03-2013, το κλιμάκιο της Δ.Ε.Η. μας ενημέρωσε για τον καμένο  οικίσκο και αποκατέστησε το ρεύμα , διορθώνοντας τη βλάβη που εντόπισε εκεί κοντά.

Άμεσα  εκλήθη από τη Διοίκηση του ΕΧΚΒ η πυροσβεστική και  ο Διοικητής της  μετέβη στην περιοχή όπου επιλήφθηκε την διερεύνηση του συμβάντος . Από την πυροσβεστική υπηρεσία θα διαβιβαστεί ο φάκελος στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Το συγκεκριμένο lift λειτουργεί Σαββατοκύριακα και αργίες. Το Σάββατο 02-03-2013 λειτούργησε κανονικά και την Κυριακή 03-03-2013 ήταν σε αναστολή λόγω πυκνής ομίχλης .

Τη Δευτέρα 04-03-2013 , ημέρα του συμβάντος, ήταν κλειστό. Η μη λειτουργία του κατά το υπόλοιπο της φετινής σαιζόν μας προβληματίζει, πλην όμως δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών  του ΕΧΚΒ.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ενημερώθηκε άμεσα για να κοστολογηθεί το ύψος της ζημίας , της  οποίας το κόστος θα ανακοινωθεί.

Σε έκτακτα συμβάντα , τα οποία βρίσκονται στη φάση της προανάκρισης, όπως το ανωτέρω θεωρούμε ότι η σιωπή είναι χρυσός  προκειμένου και τα αίτια να βρεθούν και οι ευθύνες να αποδοθούν .

Για την Επιτροπή Διοίκησης

ΚΟΡΑΒΟΣ ΒΑΙΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.