Εδώ είναι του Σούλη! – Το πρωτάθλημα για τον Άρη… ξαναρχίζει!

Εδώ είναι του Σούλη!Με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα, ο Άρης σάρωσε 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή!

Στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, έκανε με το παραπάνω το καθήκον του κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας 4-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και έβαλε …φωτιά στην μάχη της παραμονής!

Ο Κοέλιο μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία επικράτηση, ενώ Γιαννιώτας (48’, 64’) και Τάτος (80’) έκλεψαν τις εντυπώσεις στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας τα άλλα γκολ των «κίτρινων».

Με το σημερινό «τρίποντο-οξυγόνο» έφτασαν τους 25 πόντους στην Σούπερ Λίγκα, σε απόσταση ενός πόντου από την γραμμή της σωτηρίας. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το ματς:

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα στον Άρη σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή, έπρεπε να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης κόντρα στον Λεβαδειακό. Και αυτό έγινε. Με το καλησπέρα… ο Κοέλιο άνοιξε το σκορ 1-0 κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου οι «κίτρινοι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, με τον Καζναφέρη να κάνει το παράλληλο γύρισμα, αλλά κανένα συμπαίκτη του (με τελευταίο τον Αγκάνθο) να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς κράτησαν άνετα το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και βγήκαν ξανά έξω στο γήπεδο για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 48’ ο Παπαστεριανός έκανε γύρισμα από τα δεξιά κι ο Γιαννιώτας με προβολή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Και δεν έμεινε εκεί. Στο 64’ αξιοποίησε την μπαλιά του Τάτου και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας πανηγυρίζοντας έξαλλα (έριξε… χειροβομβίδα). Στο 80’ ο Τάτος από δημιουργός, ντύθηκε εκτελεστής, και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 4-0! Η ασίστ από τον Αγκάνθο, που επέστρεψε από τιμωρία κι έψαξε το γκολ, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Άρης-Λεβαδειακός για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68′ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας (84′ Ηρακλής), Ζαραδούκας (79′ Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46′ Μάρτινς), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66′ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46′ Καγιεχόν).

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)
4ος: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

 

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.