Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε από τον Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος

7 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Όχι» Κωστένογλου, Λεμονή

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έβγαλε τη διοίκηση του Άρη από την δύσκολη θέση και δήλωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή.

Σε επικοινωνία που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τη διοίκηση τους είπε: «Εάν εγώ είμαι το πρόβλημα, όπως αντιλαμβάνομαι, παραιτούμαι».

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα οργανωμένων μπήκε και απαίτησε την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού και την πρόσληψη άλλου.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του, η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Κωστένογλου ο οποίος ήταν αρνητικός, κόβοντας αμέσως κάθε συζήτηση, ενώ αρνητική απάντηση έλαβαν και στην πρώτη επαφή που είχαν με τον Τάκη Λεμονή…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την παραίτησή του από την θέση του προπονητή στον ΑΡΗ υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Μιχαλήτσος, η οποία έγινε αποδεκτή. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Παρά το γεγονός ότι πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να παραμείνει στην Superleague, διάφορες καταστάσεις με υποχρεώνουν να παραιτηθώ από την θέση του προπονητή, διευκολύνοντας έτσι τον ΑΡΗ να προχωρήσει και να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ευχαριστώ την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον αγνό κόσμο του ΑΡΗ για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα».

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2013 at 17:32 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply