Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παιδικούς σταθμούς «μόνο για παιδιά Ελλήνων» ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

3 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχιστεί η Διάπλαση των Παίδων» προανήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος σε εκδήλωση του κόμματος στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες, που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών.

Στην ομιλία τους αναφέρθηκαν ακόμα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν δύο βουλευτές στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2013 at 21:50 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply