Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Φελλίου

28 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-jVtIE1ywW8A/US-eK-QMEqI/AAAAAAABufA/CZ89X-DMxLw/s1600/11.jpgΤην Παρασκευή 22/02/2013 οι εργαζόμενοι της Εξ. φρουράς του κ. κ. Γρεβενών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους όπως κάθε χρόνο, στο χώρο της Εξωτερικής φρουράς με παρόντες τους περισσότερους υπαλλήλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Διευθυντή κ. Πανάγο Αντ. και του Διοικητή κ. Μουτσιούνα Λάζ. του καταστήματος, επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι είναι για την τοπική κοινωνία σημαίνοντα πρόσωπα.

Κατά σειρά παραβρέθηκαν, ο βουλευτής κ. Κοψαχείλης Τιμ., ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δασταμάνης Γεω., ο Γ.Γ. του Δήμου Γρεβενών κ. Τόσκας Ανδρ., ο Αστυν. Διευθυντής Νταλέτσος Κων. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ κ. Αναγνώστου Ιωαν. και ο πρόεδρος του σωματείου των υπαλλήλων της εσωτερικής φύλαξης κ. Αράπογλου Λευτ. Ο ιερέας του Φελλίου και της φυλακής πάτερ Ανδρέας, ευλόγησε την πίτα και τους παρευρισκόμενους και κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Τραπέζας Δημ.

http://3.bp.blogspot.com/-syDj3fHShSQ/US-eLSLdzFI/AAAAAAABufI/9ZNgYcCfG_k/s1600/22.jpg

Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για το έτος που διανύουμε, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που επιτελεί η εξ. Φρουρά με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλό φρόνημα, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε υλικοτεχνική υποδομή, έλλειψη μετεκπαιδεύσεων όπως επίσης και την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται τα τελευταία δύο χρόνια.

Κατόπιν, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την συνεργασία τους όσες φορές αυτό κρίθηκε απαραίτητο, καθώς η συμπαράστασή τους σε όποιο θέμα προέκυψε ήταν αμέριστη. Το λόγο στη συνέχεια πήραν όλοι οι προσκεκλημένοι και ευχήθηκαν με τη σειρά τους το 2013 να είναι για τους εργαζομένους γενναιόδωρο, τονίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο που επιτελούν, κάτι που αποδεικνύεται όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας και ότι θα είναι στο πλευρό τους, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2013 at 21:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply