Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στον ετήσιο χορό του Συλλόγου των «Εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών»

26 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-eD2aABy93mQ/US0o4l0FzXI/AAAAAAABuOY/eGLNtzalFF8/s1600/THES+1.jpgΤην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου των “Εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών”.

Ο βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό, όπως είπε ο ίδιος σε ανθρώπους «οι οποίοι πάντα κουβαλούν στην ψυχή τους ένα κομμάτι από τον τόπο τους και προσπαθούν από καρδιάς να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες, τα ήθη και τις παραδόσεις τους μεταφέροντάς τες αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων».

http://4.bp.blogspot.com/-JG2JRb1qhdE/US0o4aYM83I/AAAAAAABuOU/oiORyOgkEL4/s1600/THES+2.jpg

Έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας τονίζοντας ότι «παρά τις δυσκολίες που αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεν πρέπει να χάνουμε τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας αλλά και την πίστη στις δυνατότητες της Ελλάδας και του όμορφου τόπου μας, ενός τόπου που όλοι αγαπάμε».

http://4.bp.blogspot.com/-eD2aABy93mQ/US0o4l0FzXI/AAAAAAABuOY/eGLNtzalFF8/s1600/THES+1.jpg

Στη συνέχεια, αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα του νομού και τις ανάγκες του Συλλόγου και διασκέδασε με τους παρισταμένους. Ο κ. Κοψαχείλης διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο, αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες και τις δράσεις του.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέωντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, 2013 at 23:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply