Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Απορρόφηση 6 υπαλλήλων από την Κινητικότητα στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου…

26 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Από την Ένωση Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση,  με θέμα την απορρόφηση υπαλλήλων στο Κατάστημα της Ένωσης, στο Φελλί Γρεβενών:

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε το ΦΕΚ 386 Β’ 21-2-2013 που αφορά την κινητικότητα των υπαλλήλων που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων που μπορούν να αιτηθούν την κάλυψη θέσεων στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, ανέρχεται σε 6 θέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις αυτές αφορούν τους κλάδους ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού, Διοικητικού – Οικονομικού, Διοικητικών γραμματέων και παρεμφερών ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, οι παραπάνω υπάλληλοι εντός 20 ημερών θα υποβάλουν στις υπηρεσίες που εργάζονταν προηγούμενα, σχετικές αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η διαδικασία, τα κριτήρια και η μοριοδότηση για την κινητικότητα των παραπάνω υπαλλήλων καθορίζονται στο ΦΕΚ Β’ 7/8-1-2013.

Ενημερώνουμε, το δήμο και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, την τοπική κοινωνία καθώς και τον τοπικό τύπο σχετικά με τις θέσεις που μπορούν να καταλάβουν οι υπάλληλοι από την κινητικότητα στο Κατάστημα Κράτησης του νομού μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος      Ο Γενικός Γραμματέας

Ελευθέριος Αράπογλου     Κωνσταντίνος Ντίνας

This entry was posted on Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, 2013 at 21:38 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply