Έσπασε τα δοκάρια ο Ατρόμητος και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ

Με την ατυχία του τα έχει ο Ατρόμητος, καθώς είχε τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με έναν… ανέλπιστο βαθμό από το Περιστέρι (0-0), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Καταρχήν στο 10′ η ομάδα του Περιστερίου έχασε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Μάντζιος έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, έβγαλε την συρτή πάσα, ο Μπρίτο προσπάθησε να πετύχει γκολ με τακουνάκι, όμως ο Ταμπάσης απέκρουσε την τελευταία στιγμή.

Στο επόμενο λεπτό ο Επστάιν έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντζιος μέσα στην περιοχή έκανε το εν κινήσει σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΣ.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε να πολιορκεί ασφυκτικά την εστία των φιλοξενούμενων και στο 16ο λεπτό ο Μάντζιος στάθηκε και πάλι άτυχος.

Συγκεκριμένα ο Δημούτσος έβγαλε την κάθετη για τον Μάντζιο, αυτός απέφυγε εξαιρετικά τον Κολοβέτσιο, όμως το σουτ του και πάλι σταμάτησε στο δοκάρι του Ταμπάση! Μετά το 20λεπτο ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε το γκολ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον ΠΑΣ όμως να είναι πιο προσεκτικός στην άμυνα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο έσφιγγαν την πολιορκία.

Στο 72ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε και πάλι… ραντεβού με τα δοκάρια. Τότε ο Ουντότζι έπιασε γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, όμως για τρίτη φορά στο παιχνίδι, η μπάλα σταματά στο δοκάρι του ΠΑΣ, μετά από απόκρουση του Ταμπάση!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε κάπου, ωστόσο ο Ταμπάσης βρήκε τον τρόπο να κάνει την απόκρουση και να κρατήσει το μηδέν. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει αλλά το γκολ δεν ήρθε…

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Βοσκάκης

Κίτρινες: Ταυλαρίδης, Σκόνδρας – Βίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος)
: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Επστάιν (64′ Ναπολεόνι), Μπρίτο (46′ Ουντότζι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάντζιος, Καραγκούνης (46′ Πίτου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος)
: Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (86′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Γιάκος (50′ Γεωργίου), Ίλιτς (64′ Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Βίλα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.